Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Pytt i panne med lammeskav

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Pytt i panne med lammeskav og grønnsaker. Bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet. En rask og enkel hverdagsrett for hele familien. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Pannekaker med vegetarisk fyll

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Parmesangratinerte pannekaker er kjempegodt, og her har vi fylt pannekakene med en smaksrik vegetarfarse laget av deilige grønnsaker og linser. Smakfull vegetarmat som passer både til lunsj og middag.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Krydret steinbit i ovn

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Fisk bakt i ovnen er hurtigmat som nesten gjør seg selv. Her har vi brukt steinbitfilet bakt i kryddersmør – en luksus hverdagsrett med masse smak!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kjøttkaker med kålstuing

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kjøttkaker til middag er god tradisjonsmat. Her servert med kokte poteter, kålstuing og tyttebær. Ta frem foodprocessoren og lag dette knallgode måltidet! 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Sushi doughnut

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Den populære sushi doughnuten! Herlig frisk og ikke minst lekker å se på. Vi har pyntet vår med laksefilet, avokado, reddiker og agurk, men her er det bare fantasien som setter grenser. Lag gjerne din egen variant! 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Coq au vin

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Coq au vin er en usedvanlig smakfull gryterett med opphav fra Burgund i Frankrike. Vi har valgt å bytte ut hanekjøttet med kylling, siden det er langt enklere å få tak i her i butikkene.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Svinekam med svisker og julecouscous

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Svinekam fylt med svisker og persille er en herlig juleklassiker som mange av oss kjenner til. Her har vi valgt å servere den med couscous med julesmak. Perfekt som del av et koldtbord eller tapasbord.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Risboller

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Risboller er en gjenganger i norske barneselskaper, og de er dessuten en favoritt blant mange voksne i forbindelse med julen.

  • Kokosmakroner

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Kokosmakroner er små søte kaker som er ganske lette å lage og som smaker kjempegodt. Hjemmelaget smaker i alle fall dobbelt så godt som de du kan få kjøpt i butikken. Hvis du oppbevarer kakene i en tett boks med bakepapir mellom lagene, holder de seg kjempelenge. Oppskriften gir ca. 20 makroner, og vi har beregnet to til hver.