Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Crispy chicken med asiatisk glaze

Ingredienser

4  porsjoner
  • 650 g kylling lårfilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl maisenna
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl iskaldt vann
  • 1 l soyaolje eller maisolje

Asiatisk glaze:

  • 100 g smør
  • 4 ss soyasaus
  • 3 ss flytende honning
  • 3 ss sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (9)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Crispy chicken, også kalt "Popcorn Chicken", er en crunchy og saftig kyllingrett. Sammen med asiatisk glaze er dette en skikkelig smaksbombe!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 650 g kylling lårfilet
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl maisenna
  • 0,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 dl iskaldt vann
  • 1 l soyaolje eller maisolje

Asiatisk glaze:

  • 100 g smør
  • 4 ss soyasaus
  • 3 ss flytende honning
  • 3 ss sukker

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk helst en olje med lite smak, som mais-, raps- eller solsikkeolje til frityrsteking. Stikk en tresleiv oppi oljen. Bruser det rundt sleiven er oljen varm nok, er du usikker kan du teste med en brødterning.

Server kyllingen som snacks, eller sammen med kokt ris og en frisk salat. Asiatisk syltede grønnsaker smaker godt til. 

Popcorn chicken

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB13 02.12.2023 16:12:42