skip navigation
matprat logo

Har du egg har du mat. Egg kan brukes til alt fra en god frokost til fristende lunsj, middag eller noe godt til kvelds. Norske egg er av topp kvalitet i verdensklasse. Vi kan trygt spise dem både bløtkokt til frokost eller som en rå eggeplomme på pasta carbonara. Få fristende tips her. 

Fra egg til frokost på 6 minutter

6 retter på 6 minutter! Egg til frokost i hverdagen går både raskt og er veldig enkelt. Omelett, smoothie og speilegg er raske hverdagsfrokoster som gir deg en god start på dagen.

Klikk her for inspirasjon

Fra egg til sunne hverdager

Visste du at egg inneholder næringsstoffer som bidrar til å gjøre deg både sterkere, smartere og vakrere? I egg finnes nemlig mange av de vitaminene og mineralene som kroppen trenger.

Klikk her for inspirasjon

Fra egg til digge småretter

Er du sulten og har lyst på noe digg bør du starte med å finne frem eggekartongen. Her er tips og oppskrifter på digge småretter med egg.

Klikk her for inspirasjon

Fra egg til deilige søtsaker

Egg har fantastiske egenskaper som vi drar nytte av i mange kaker og desserter. Høyt sukkerbrød, florlett marengs og fløyelsmyk eggekrem er noe av alt det gode vi kan lage.

Klikk her for inspirasjon

Fra egg til sporty fristelser

Visste du at egg er muskelmat? Protein er næring for musklene og hjelper oss med å vedlikeholde og bygge ny muskelmasse. Egg er proteinrikt, med protein av høy kvalitet.

Klikk her for inspirasjon

Fra egg til herlig helg

Når du våkner opp sulten og har lyst på noe godt til helgefrokosten, bør du starte med å finne frem eggekartongen. Her finner du tips og oppskrifter til digge frokoster med egg.

Klikk her for inspirasjon