Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Karbonadesmørbrød

Karbonadesmørbrød

Ingredienser

porsjoner
  • Ca. 60 g karbonade
  • 1 stk. stekt løk
  • 1,5 ss margarin
  • 1 skive grovt brød
  • 4 blader hodesalat
  • 2 skiver sylteagurk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Våre matglade danske naboer elsker sine høye smørbrød med mer pålegg enn brød. Om du lager karbonadesmørbrød i dansk stil, blir de garantert en suksess ved en hver anledning.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • Ca. 60 g karbonade
  • 1 stk. stekt løk
  • 1,5 ss margarin
  • 1 skive grovt brød
  • 4 blader hodesalat
  • 2 skiver sylteagurk

Slik gjør du

  1. Kutt løken i ringer. Varm en stekepanne med litt av margarinen og og stek den gyllen på middels varme. Jo lenger den får steke, jo bedre og mer karamellisert blir den.
  2. Varm karbonaden sammen med løken, eller i en egen panne. 
  3. Smør brødskiven med smør eller margarin. Legg på salatblader og karbonaden, og topp med stekt løk og agurkskiver. 
  4. Pynt eventuelt med friske urter. og dra et par drag med pepperkvernen over.

Lag gjerne karbonadene fra bunnen av.

Karbonade og løk kan godt stekes i forveien og serveres kald på brødskiva.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 07:50:33