Ingredienser

  • Ca. 60 g karbonade
  • 10 g stekt løk
  • 10 g margarin
  • 1 skive grovt brød
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 2 skiver agurk
  • 1 stk. rød cherrytomat
Del

Karbonadesmørbrød

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager et karbonadesmørbrød etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • Ca. 60 g karbonade
  • 10 g stekt løk
  • 10 g margarin
  • 1 skive grovt brød
  • 2 stk. salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 2 skiver agurk
  • 1 stk. rød cherrytomat

Slik gjør du

  1. Kutt løk i ringer og stek i margarin i en panne. Legg i karbonaden og varm den sammen med løken.
  2. Smør margarin på brødskiva. Vask salatbladene og legg de på. Legg over karbonaden og stekt løk.
  3. Skjær et kutt i agurkskivene halvveis gjennom og vri dem som en vifte over karbonaden. Pynt med cherrytomat og eventuelt urter.

Lag gjerne karbonadene fra bunnen av.

Karbonade og løk kan godt stekes i forveien og serveres kald på brødskiva.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant