Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
STEKTE KAMSKJELL MED BLOMKÅLPURÉ OG CHORIZO

Stekte kamskjell med blomkålpuré og chorizo

Ingredienser

4  porsjoner
  • 100 g chorizopølse eller bacon
  • 1 ss nøytral olje
  • 12 stk. kamskjell
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss frisk gressløk til pynt

Blomkålpuré:

  • 1 stk. blomkål
  • 1 båt hvitløk , revet
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss smør
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kamskjellene er best når det er som kaldest ute, en god huskeregel er at sesongen for skjellene er i alle måneder som inneholder en "r". Ferske kamskjell er selvsagt de beste men du får også kjøpt fryste. De trenger kun kort tid i pannen og blomkålpureen kan gjøres i stand på forhånd. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 100 g chorizopølse eller bacon
  • 1 ss nøytral olje
  • 12 stk. kamskjell
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss frisk gressløk til pynt

Blomkålpuré:

  • 1 stk. blomkål
  • 1 båt hvitløk , revet
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss smør
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Forretter til nyttårsaften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 02:27:15