Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 6 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør til steking
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

85kcal

Energi

5.68g

Fett

7.38g

Protein

1.18g

Karbohydrater

1.1mg

Jern

Del

Eggerøre

(6)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggerøre er noe de fleste liker. Enten det er til frokost, spekemat eller til et koldtbord. Når man lager eggerøre som tilbehør til koldtbord er det vanlig å beregne 1 egg per porsjon.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 6 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør til steking
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

85kcal

Energi

5.68g

Fett

7.38g

Protein

1.18g

Karbohydrater

1.1mg

Jern

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg med vann, salt og pepper. 
  2. Hell røren i en panne som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen med stekspade etterhvert som den stivner.
  3. Topp med hakket gressløk, og nyt!
Eggerøra fortsetter å steke/koagulere etter du har tatt den av stekepannen til den har blitt avkjølt. Stek den derfor ikke for hardt i stekepannen.



Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant