Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 6 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør til steking
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

85kcal

Energi

5.68g

Fett

7.38g

Protein

1.18g

Karbohydrater

1.1mg

Jern

Del

Eggerøre

(6)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggerøre kan du enten nyte til helgefrokosten, sammen med spekemat eller servert som tilbehør på et lekkert koldtbord. Høy varme og rask steking er nøkkelen til saftig eggerøre - liker du den mer kremet, lag eggerøre i kjele.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 6 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør til steking
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

85kcal

Energi

5.68g

Fett

7.38g

Protein

1.18g

Karbohydrater

1.1mg

Jern

Slik gjør du

Skal du lage eggerøre som tilbehør til koldtbord? Beregn 1 egg per porsjon.

trinn du kan merke av

Føler du deg litt ekstra "frekk"? Smelt en ekstra stor bit smør i pannen og la det bruse på middels varme til det er nøttebrunt før du heller i eggemiksen. Da får eggerøra ekstra god smak fra det nøttesmøret;)

Eggerøre



Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB14 03.12.2022 16:56:32