Spinatwrap med kylling

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Dilla på grønt? Lag eggpannekaker farget med spinat og bruk de som wraps! Her har vi fylt dem med revet kyllingfilet, ekstra grønnsaker, fetaost og nøtter. Supert å ha som lunsj, i matpakka, eller som en sen middag etter trening.   

Ingredienser

Pannekaker:

  • 5 stk egg
  • 1 ss flytende honning
  • 12 ts salt
  • 12 dl mel
  • 112 dl melk
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking

  • 2 stk kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking

  • 200 g grønnkål
  • 4 stk vårløk
  • 12 dl hasselnøtter
  • 2 ss friske urter
  • 100 g fetaost
  • 1 ss flytende honning
Vis næringsinnhold
Energi
498kcal
Fett
28.1g
Protein
41.4g
Karbohydrater
17.9g
Jern
3.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kjør alle ingrediensene til røren sammen i en blender, til du har en fin og jevn røre. La den svelle i ca. 15 minutter.
  2. Røren gir ca. 8 pannekaker. Hell røre i en stekepanne med margarin, og stek på forholdsvis sterk varme. Snu pannekaken når røren har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.
Matpakke eller lunsj til dagen etter? Pannekakene kan fint pakkes inn og oppbevares i kjøleskapet til dagen etter.
  1. Ha margarin i en varm stekepanne, og stek kyllingfiletene på middels varme i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. Legg filetene på en tallerken og la dem hvile mens du steker resten av toppingen.

  1. Vask og tørk grønnkål, og fjern grove stilker og bladnerver. Fres grønnkålen i pannen til det blir blankt. Trekk pannen til side.
  2. Riv opp kyllingbrystene i små biter. Finhakk vårløk, og grovhakk nøtter og urter.

Fyll pannekakewrapsene med grønnkål, kylling, vårløk, nøtter, urter og biter av feta. Dryss over litt honning tilslutt.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.