Ingredienser

Pannekaker:

  • 5 stk. egg
  • 1 ss flytende honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl melk
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking

Fyll:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g grønnkål
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 dl hasselnøtter
  • 2 ss friske urter
  • 100 g fetaost
  • 1 ss flytende honning
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

498kcal

Energi

28.1g

Fett

41.4g

Protein

17.9g

Karbohydrater

3.9mg

Jern

Del

Spinatwrap med kylling

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dilla på grønt? Lag eggpannekaker farget med spinat og bruk de som wraps! Her har vi fylt dem med revet kyllingfilet, ekstra grønnsaker, fetaost og nøtter. Supert å ha som lunsj, i matpakka, eller som en sen middag etter trening.   

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Pannekaker:

  • 5 stk. egg
  • 1 ss flytende honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl melk
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss margarin til steking

Fyll:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g grønnkål
  • 4 stk. vårløk
  • 0,5 dl hasselnøtter
  • 2 ss friske urter
  • 100 g fetaost
  • 1 ss flytende honning
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

498kcal

Energi

28.1g

Fett

41.4g

Protein

17.9g

Karbohydrater

3.9mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kjør alle ingrediensene til røren sammen i en blender, til du har en fin og jevn røre. La den svelle i ca. 15 minutter.
  2. Hell røre i en stekepanne med margarin, og stek på forholdsvis sterk varme. Snu pannekaken når røren har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Røren gir ca. 8 pannekaker. 
Matpakke eller lunsj til dagen etter? Pannekakene kan fint pakkes inn og oppbevares i kjøleskapet til dagen etter.
  1. Ha margarin i en varm stekepanne, og stek kyllingfiletene på middels varme i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. Legg filetene på en tallerken og la dem hvile mens du lager resten av fyllet.
  2. Vask og tørk grønnkål, og fjern grove stilker og bladnerver. Fres grønnkålen i pannen til det blir blankt. Trekk pannen til side.
  3. Riv opp kyllingbrystene i små biter. Finhakk vårløk, og grovhakk nøtter og urter.
  4. Fyll pannekakewrapsene med grønnkål, kylling, vårløk, nøtter, urter og biter av feta. Dryss over litt honning til slutt.

Spinatwrap med kylling

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant