Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
REMULADE

Remulade

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 ss finhakket kapers
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 4 ss hakket sylteagurk
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Remulade er en smaksatt majones tilsatt grovhakket kapers, sylteagurk og løk. Den har en noe syrligere smak enn majones og passer ekstra godt til roastbiff. Den hjemmelagde versjonen er som oftest mye bedre en den du får kjøpt ferdig i butikken. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. eggeplomme
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 dl solsikkeolje
  • 2 ss finhakket kapers
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 4 ss hakket sylteagurk
  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

Bruk romtempererte ingredienser.

 1. Visp eggeplomme sammen med sennep og sitronsaft et par minutter. Spe forsiktig med olje i en tynn stråle under kraftig visping. 

2. Tilsett kapers, persille, sylteagurk og sjalottløk. Bland godt og smak til med salt og pepper.

 

Om «majonesen» skulle skille seg, begynner du på nytt med en eggeplomme og visper inn den mislykkede sausen litt etter litt.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lag din egen majones

Podcast-episode: Triksene du trenger for å redde maten

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 07:10:02