Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel eton mess med iskrem

Enkel Eton mess med iskrem

Ingredienser

porsjoner
  • 120 g marengs (pikekyss)
  • 250 g friske bringebær eller andre bær
  • 8 kuler vaniljeis
  • 0,5 dl karamellsaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

En enkel variant av den britiske desserten, Eton mess. Her har vi laget den med knust marengs, bær og iskrem, og toppet med hjemmelaget karamellsaus. Et godt alternativ for å gjøre det kjapt og enkelt, men fortsatt veldig digg!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

porsjoner
  • 120 g marengs (pikekyss)
  • 250 g friske bringebær eller andre bær
  • 8 kuler vaniljeis
  • 0,5 dl karamellsaus

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp med hjemmelaget karamellsaus eller ferdig karamellsaus før servering, og gjerne spiselige blomster om du har!

Enkel eton mess med iskrem

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sommerdessert på kort varsel

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 08:40:49