Ingredienser

  • 200 g kalkunbiff , evt. kylling-/ kalkunpålegg
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 skiver brød
  • 2 ss lettmajones
  • ca. 2 ss dijonsennep
  • ca. 0,5 pk crispisalat
  • 2 stk. tomat , i skiver
  • 6 stk. sylteagurk, hel , delt i to
  • 0,5 stk. rødløk , i tynne skiver
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

609kcal

Energi

13,3g

Fett

49,7g

Protein

65,85g

Karbohydrater

5,75mg

Jern

Del

Club sandwich

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Club sandwich er en lunsjklassiker. Stekt kalkunfilet, sprø salat og frisk tomat gir to lag deilig pålegg mellom tre skiver.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g kalkunbiff , evt. kylling-/ kalkunpålegg
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 skiver brød
  • 2 ss lettmajones
  • ca. 2 ss dijonsennep
  • ca. 0,5 pk crispisalat
  • 2 stk. tomat , i skiver
  • 6 stk. sylteagurk, hel , delt i to
  • 0,5 stk. rødløk , i tynne skiver
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

609kcal

Energi

13,3g

Fett

49,7g

Protein

65,85g

Karbohydrater

5,75mg

Jern

Slik gjør du

  1. Stek kalkunbiff i skiver i olje i en panne/ på grill, 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
  2. Rist brødskiver lett i en en panne/ på grill. Smør skivene med majones og sennep.
  3. Legg kalkun, salat, tomat, rødløk, sylteagurk og brød lagvis.
Erstatt gjerne kalkunbiff med kyllingfilet eller pålegg av kalkun/ kylling.
  1. Tre to spyd gjennom skivene og del sandwichen på midten.
Club sandwich smaker ekstra godt med stekte potetbåter og hjemmelaget ketchup.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant