Kanelboller på primus

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Frister det med rask og enkel dessert på tur? Disse kanelbollene lager du enkelt! Rull ut en ferdig pizzabunn, ha på fyll og stek godsaken på primus eller i en stekepanne på bålet. Perfekt turkos!

Ingredienser

4 Porsjoner
  • 1 ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 3 ss romtemperert smør
  • 2 ts maisenna (kan sløyfes)
  • 2 ss sukker
  • 2 ts malt kanel
  • 1 ss margarin til steking

Slik gjør du

  1. Rull ut pizzadeigen.
  2. Smør på smør, dryss på maisenna, sukker og kanel. Maisenna er med på å holde fyllet på plass, men kan fint sløyfes om du ikke har. 
  3. Rull sammen, og del pølsen i ca. 3 cm tykke skiver. Legg skivene i en matboks å ta dem med på tur. Du kan også ta med pizzadeigen hel, og smøre på ute i skogen. Da kan det være lurt å blande sammen smør, sukker og kanel hjemme.  
  4. Varm primusen og ha i litt margarin. Legg i skivene og stek kanelsnurrene på lav varme under lokk. Stek 8-10 minutter på hver side, snu gjerne flere ganger slik at de ikke svir seg. 

Server med en gang.

Kanelboller på primus

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.