Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 3 ss romtemperert smør
  • 2 ts maisenna (kan sløyfes)
  • 2 ss sukker
  • 2 ts malt kanel
  • 1 ss margarin til steking
Del

Kanelboller på primus

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Frister det med rask og enkel dessert på tur? Disse kanelbollene lager du enkelt! Rull ut en ferdig pizzabunn, ha på fyll og stek godsaken på primus eller i en stekepanne på bålet. Perfekt turkos!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • 3 ss romtemperert smør
  • 2 ts maisenna (kan sløyfes)
  • 2 ss sukker
  • 2 ts malt kanel
  • 1 ss margarin til steking

Slik gjør du

  1. Rull ut pizzadeigen.
  2. Smør på smør, dryss på maisenna, sukker og kanel. Maisenna er med på å holde fyllet på plass, men kan fint sløyfes om du ikke har. 
  3. Rull sammen, og del pølsen i ca. 3 cm tykke skiver. Legg skivene i en matboks å ta dem med på tur. Du kan også ta med pizzadeigen hel, og smøre på ute i skogen. Da kan det være lurt å blande sammen smør, sukker og kanel hjemme.  
  4. Varm primusen og ha i litt margarin. Legg i skivene og stek kanelsnurrene på lav varme under lokk. Stek 8-10 minutter på hver side, snu gjerne flere ganger slik at de ikke svir seg. 

Server med en gang.

Kanelboller på primus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant