Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Ribbesylte

Ingredienser

  • 1 kg ribbe med svor
  • 1,25 ss salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts malt nellik
  • 1 ts malt allehånde
  • 1 ts malt ingefær
  • 5 ts gelatinpulver
  • 0,5 stk. løk (kan sløyfes)
Del

Ribbesylte

(45)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sylte er et klassisk, norsk julepålegg, og det er slettes ikke vanskelig å lage en god og saftig sylte selv. Smaker kjempegodt med hjemmelaget sennep og sylteagurk som tilbehør til ribbesylte.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 kg ribbe med svor
  • 1,25 ss salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ts malt nellik
  • 1 ts malt allehånde
  • 1 ts malt ingefær
  • 5 ts gelatinpulver
  • 0,5 stk. løk (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ribbesylte 2
Ribbesylte 3b
Ribbesylte 3c
Ribbesylte 3d

Ribbesylte 4

Ribbesylten er klar til å skjæres i tynne skiver. Det passer utmerket med sennep, rødbeter og lefse til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 07.02.2023 06:51:15