Røsti med sprøtt fenalår

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Røsti med rømme og sprøstekt fenalår er utrolig enkelt og smakfullt. Dette kan du like gjerne servere til forrett som en liten snacks, når enn det måtte være på døgnet.

Ingredienser

Røsti:

  • 8 stk potet
  • 12 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper
  • 2 ss olje

  • 8 skiver fenalår
  • 1 ss olje

  • 3 dl rømme
  • 2 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Skrell poteter og riv dem med et rivjern.
  2. Legg potetene over på et kjøkkenhåndkle og klem ut så mye vann du klarer. Ha potetene tilbake i en bolle og bland inn salt og pepper.
  3. Varm opp en stekepanne og ha i olje. Klem ut små potetkaker og stek dem gylne på begge sider. Hold eventuelt røstiene varme i stekeovnen.
  4. Stek fenalår i en varm panne med litt olje til det er sprøtt, og legg det over på en tallerken med et ark kjøkkenpapir slik at oljen renner av.

Server røstiene med rømme, sprøtt fenalår og hakket gressløk. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.