Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røsti med sprøtt fenalår - alternativ 1

Ingredienser

Røsti:

  • 8 stk. potet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss olje

  • 8 skiver fenalår
  • 1 ss olje

  • 3 dl rømme
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Del

Røsti med sprøtt fenalår

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Røsti med rømme og sprøstekt fenalår er utrolig enkelt og smakfullt. Dette kan du like gjerne servere til forrett som en liten snacks, når enn det måtte være på døgnet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Røsti:

  • 8 stk. potet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss olje

  • 8 skiver fenalår
  • 1 ss olje

  • 3 dl rømme
  • 2 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Skrell poteter og riv dem med et rivjern.
  2. Legg potetene over på et kjøkkenhåndkle og klem ut så mye vann du klarer. Ha potetene tilbake i en bolle og bland inn salt og pepper.
  3. Varm opp en stekepanne og ha i olje. Klem ut små potetkaker og stek dem gylne på begge sider. Hold eventuelt røstiene varme i stekeovnen.
  4. Stek fenalår i en varm panne med litt olje til det er sprøtt, og legg det over på en tallerken med et ark kjøkkenpapir slik at oljen renner av.

Server røstiene med rømme, sprøtt fenalår og hakket gressløk. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 22.03.2023 13:14:06