Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tortillalefser

Tortillalefser

Ingredienser

12  porsjoner
  • 250 g hvetemel
  • 150 g byggmel
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 2 dl vann
  • 0,5 dl rapsolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (9)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hjemmelagde tortillalefser smaker kjempegodt til taco. Lefsene kan du også fylle med kremost og pålegg, da får du et deilig lunsjmåltid.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

12  porsjoner
  • 250 g hvetemel
  • 150 g byggmel
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 2 dl vann
  • 0,5 dl rapsolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Syns du det er vanskelig å kjevle ut helt runde tortillalefser? Kjevle ut deigen noe og bruk deretter en tallerken i passe størrelse til å skjære rundt. Da blir også alle lefsene like store.
Legg de ferdig stekte tortillaene oppå hverandre innpakket  et kjøkkenhåndkle for å unngå at de blir tørre. Spiser du ikke opp alle med en gang kan de fryses.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB14 29.09.2023 14:51:50