Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eplesyltetøy

Enkelt eplesyltetøy

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 1 kg ferdig syltetøy

  • 1 dl vann
  • saft fra 0,5 stk. sitron
  • 1 kg eple
  • 125 g sukker
  • 1 ts malt kanel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er lite som slår hjemmelaget eplesyltetøy, og best smak blir det med norske epler! Her får du et lunt eplesyltetøy med smak av kanel på under en halvtime. Perfekt som pålegg, tilbehør til ost og til desserter. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 1 kg ferdig syltetøy

  • 1 dl vann
  • saft fra 0,5 stk. sitron
  • 1 kg eple
  • 125 g sukker
  • 1 ts malt kanel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Eplesyltetøy smaker nydelig på nystekt brød, vafler eller som tilbehør til ost og kjeks. 

Eplesyltetøy

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Godsaker med norske epler i sesong

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 07:49:09