Lagre

Ingredienser

  • 400 g store pastaskjell eller liknende
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 4 stk. vårløk
  • 1 stk. fennikel
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 stilker frisk timian
  • 50 g parmesan
Del

Pasta med reinsdyrskav

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvem sier at reinsdyr er forbeholdt høytid og helg? Her har du en rask og god hverdagsrett med reinsdyrskav - på bordet på under en halv time. Nam!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 400 g store pastaskjell eller liknende
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin eller smør til steking
  • 4 stk. vårløk
  • 1 stk. fennikel
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 stilker frisk timian
  • 50 g parmesan

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Varm en stekepanne og med litt av margarinen/smøret og fres reinsdyrskavet til det har fått fin farge. Ha det over på en tallerken. Kok ut pannen med litt vann og hell det over skavet.
  3. Varm stekepannen på nytt og fres grønnsakene raskt. Ha reinsdyrskavet tilbake i stekepannen sammen med væsken og créme frâiche. Kok opp og smak til med salt, pepper og frisk timian.
  4. Vend den varme sausen inn i nykokt pasta og fordel på tallerkener. Høvle eller riv litt parmesan på toppen og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant