Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cowboysaus

Cowboysaus

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 20 g bladpersille
  • 1 ss finsnittet frisk gressløk
  • 250 g smør
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ts chiliflakes (gochugaru)
  • 2 ss kremfløte
  • 2 ss sitronsaft

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Cowboysaus er det nye, store tilbehøret til biff! En syrlig saus med kraftige smaker. Passer perfekt til stykningsdeler med en grov tekster, som entrecôte eller nyretapp. Vil du ha den litt spicy kan du tilsette mer gochugaru. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. sjalottløk
  • 2 båter hvitløk
  • 20 g bladpersille
  • 1 ss finsnittet frisk gressløk
  • 250 g smør
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ts chiliflakes (gochugaru)
  • 2 ss kremfløte
  • 2 ss sitronsaft

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hvis sausen sprekker kan du tilsette en spiseskje med fløte.

Prøv cowboysaus til T-bone steak med pommes frites, eller til andre biffmiddager

Cowboysaus

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB12 12.12.2024 15:19:48