Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mandelbunn med krem og bær

Nøttebunn - Mandelbunn

Ingredienser

8  porsjoner
  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 150 g melis
  • 4 stk. eggehvite
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Av en nøttebunn, også kalt makronbunn, kan du lage suksessterte, daimiskake eller en enkel nøttekake med krem og bær. Makronbunn er dessuten obligatorisk i den bergenske festkaken Hvit dame.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

8  porsjoner
  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 150 g melis
  • 4 stk. eggehvite

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Når bunnen er avkjølt er det enklere å få den ut av formen. Hvelv den på et fat og trekk av bakepapiret. Om du vil servere bunnen med den stekte siden opp, kan du hvelve den én gang til. Bruk bunnen av kakeformen og la bunnen deretter gli over på fatet igjen. Av en nøttebunn kan du lage suksessterte eller du kan lage en enkel kake av den ved å pynte med krem og bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sommerdessert på kort varsel

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 17.07.2024 18:30:54