Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lun ost med multer på bål

Lun ost med multer på bål

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 stk. hvitmuggost
  • 100 g multer
  • 2 ss flytende honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet, lun ost på bål – en drøm for osteelskere! Topp med deilige multer og litt honning for å få den perfekte desserten på tur. Du kan også servere osten med din favorittkjeks eller med nystekte pinnebrød.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 stk. hvitmuggost
  • 100 g multer
  • 2 ss flytende honning

Slik gjør du

  1. Forbered deg til turen ved å pakke osten inn i aluminiumsfolie og ha multene i en tett beholder. Pakk alt med deg i sekken.
  2. Legg osten i ytterkanten av bålet, til den blir god og varm. Unngå å ha den over direkte flammer. Snu litt på osten underveis slik at den ikke brenner seg og blir god og varm på alle kanter.

Server osten toppet med honning og gjerne nystekte pinnebrød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Turmat i kulda

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 15:11:59