Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Ingredienser

1  porsjoner
  • 400 g mørk sjokolade, 52 % kakao av god kvalitet
  • 0,25 ts gull- eller kobberfarget spiselig maling

Pasjonsfrukt ganache:

  • 80 g hvit sjokolade
  • 30 g fruktsaft fra ca. 3 stk. pasjonsfrukt
  • 40 g kremfløte
  • 20 g romtemperert smør
Del

Hjemmelaget konfekt med pasjonsfrukt

(4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Hjemmelaget konfekt til jul er noe som virkelig imponerer! Temperer sjokoladen for å få en glansfull sjokolade med skikkelig knekk i. Vi har fylt den med deilig pasjonsfrukt - en syrlig og frisk ganache som står godt til den mørke sjokoladen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

1  porsjoner
  • 400 g mørk sjokolade, 52 % kakao av god kvalitet
  • 0,25 ts gull- eller kobberfarget spiselig maling

Pasjonsfrukt ganache:

  • 80 g hvit sjokolade
  • 30 g fruktsaft fra ca. 3 stk. pasjonsfrukt
  • 40 g kremfløte
  • 20 g romtemperert smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade
Temperering av sjokolade

Oppbevar sjokoladen i en tett boks med bakepapir mellom hvert lag.

Hjemmelaget konfekt

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 02.04.2023 00:59:50