Ingredienser

  • 6 dl vann
  • 3 dl lettmelk
  • 3 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 ts salt
Del

Havregrøt

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er mange som spiser havregrøt til frokost hver dag, og det er ganske lurt! For havregryn inneholder masse energi og næringsstoffer som er bra for oss. I tillegg er det mye fiber i havregryn, og man holder seg akkurat passe god og mett lenge!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 dl vann
  • 3 dl lettmelk
  • 3 dl lettkokte havregryn
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Bland vann, melk og havregryn i en gryte og kok opp mens du rører.
  2. Senk varmen og la grøten småkoke i ca. 5 minutter, eller til den er passe tykk.
  3. Smak eventuelt til med salt.

Server grøten med melk og kanel, eller med frisk frukt, nøtter eller syltetøy.

Bytt gjerne ut melk med vann om du vil ha en havregrøt uten melk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant