Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koreansk eggerøre (Gyeran Jjim)

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 2 ts fiskesaus (asiatisk)
  • 5 dl grønnsak- eller kyllingkraft

Til servering:

  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) (kan sløyfes)
Del

Koreansk eggerøre

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koreansk eggerøre, også kalt Gyrean jjim, er perfekt om du vil prøve en ny vri på eggerøren. Vi har byttet ut den tradisjonelle dashi-kraften med en grønnsak- eller kyllingkraft som gir en litt annen smak, men allikevel en luftig, porøs og litt annerledes eggerøre. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 2 ts fiskesaus (asiatisk)
  • 5 dl grønnsak- eller kyllingkraft

Til servering:

  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus) (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du ikke fiskesaus kan du bruke soyasaus. 

Du kan også erstatte dashi med miso.

Server gjerne med kokt eller stekt ris. 

Koreansk eggerøre (Gyeran Jjim)

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 26.03.2023 18:02:55