Koreansk eggerøre

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Koreansk eggerøre, eller Gyrean Jjim, passer perfekt om du har lyst til å prøve en ny vri på den klassiske eggerøren. Eggene piskes lett sammen før det helles over i kokende kraft, aller helst dashi - resultatet blir en luftig og smaksrik eggerøre! 

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 2 ts fiskesaus (asiatisk)
  • 5 dl buljongkraft
  • 4 ss vårløk

Slik gjør du

  1. Knekk eggene i en bolle og ha i fiskesaus. Pisk lett sammen. 
  2. Ha kraft i en liten kjele og kok opp. Skru ned varmen til det småkoker.  
  3. Hell i eggeblandingen forsiktig ned i kraften mens du pisker. 
  4. Skru ned varmen enda litt mer, ha på et lokk og la småkoke i 10-15 minutter. 

Server med frisk vårløk og srirachasaus. 

Gyeran Jjim er også kjempegodt sammen med kokt eller stekt ris. 

Har du ikke fiskesaus kan du bruke soyasaus. 

Koreansk eggerøre (Gyeran Jjim)

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.