Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hjemmelaget pølse med thai curry

Hjemmelaget pølse med thai curry

Ingredienser

1  porsjoner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønn curry paste, kokosmelk og frisk koriander sørger for gode asiatiske smaker på denne hjemmelagde pølsa! Dette er pølsa du med fordel kan ha på lur i fryseren gjennom hele grillsesongen. Topp den gjerne med syltet rødløk eller asiatisk syltede grønnsaker.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Trinnbilder pølser 2

Les gjerne mer om pølsetarmer.

I stedet for ferdigkjøpt kjøttdeig, medisterdeig og medisterfarse kan du kverne kjøttet til pølsene selv. Bruk i så fall en kjøttkvern eller kjøkkenmaskin med kvern som tilleggsutstyr.

Trinnbilder pølser 4
Trinnbilder pølser 5
Trinnbilder pølser 7

Server gjerne pølsene i myke pølsebrød, toppet med syltet rødløk eller asiatisk syltede grønnsaker. Følg linken og få mer inspo om tilbehør til pølsa, eller hva du kan lage til pølsefesten.

Hjemmelaget pølse med thai curry

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 24.04.2024 08:18:52