Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helstekt kalkun  - alternativ 1

Helstekt kalkun

Ingredienser

8  porsjoner
  • 1 stk. kalkun, ca. 5 kg (beregn ca. 500 g pr. porsjon)
  • 100 g smør til pensling
  • 1,5 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 3 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Helstekt kalkun er et vakkert og imponerende syn på matbordet. Følger du denne oppskriften vil du garantert oppnå et smakfullt og saftig resultat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

8  porsjoner
  • 1 stk. kalkun, ca. 5 kg (beregn ca. 500 g pr. porsjon)
  • 100 g smør til pensling
  • 1,5 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 3 dl vann

Slik gjør du

Helstekt-kalkun-4881-21Du trenger: kalkun, smør, salt, pepper og hyssing.

Tin kalkunen i kjøleskap eller et annet kjølig sted i to-tre døgn.
trinn du kan merke av
Helstekt-kalkun-4881-21
Helstekt-kalkun-4881-21
Helstekt-kalkun-4881-21
Helstekt-kalkun-4881-21
Helstekt-kalkun-4881-21

Helstekt-kalkun-4881-21


Kalkunen er klar til servering. Pynt fatet med for eksempel stekte appelsinskiver. Server kalkunen med grønnsaker, kokte poteter og en fyldig og god fløtesaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Saftig kalkun til festen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 29.05.2024 19:36:31