Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Balsamicosyltet sjalottløk

Balsamicosyltet sjalottløk

Ingredienser

10  porsjoner
  • 1,5 kg sjalottløk
  • 1 l hvitvinseddik
  • 1,5 dl olivenolje
  • 6 dl vann
  • 140 g sukker (gjerne blanding mellom brunt og hvitt)
  • 1 ss salt
  • 1 ss sort pepper , grovknust
  • 0,5 potte grovhakket frisk timian
  • 1 stk. rød chili , i tynne skiver
  • 1 dl balsamicoeddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sett balsamicosyltet sjalottløk på tapasbordet eller server dem lune til stekt kjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

10  porsjoner
  • 1,5 kg sjalottløk
  • 1 l hvitvinseddik
  • 1,5 dl olivenolje
  • 6 dl vann
  • 140 g sukker (gjerne blanding mellom brunt og hvitt)
  • 1 ss salt
  • 1 ss sort pepper , grovknust
  • 0,5 potte grovhakket frisk timian
  • 1 stk. rød chili , i tynne skiver
  • 1 dl balsamicoeddik

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kan spises med en gang, men blir bedre om de får stå og trekke smak i 3-4 dager. Oppbevar mørkt og kaldt. Holdbar i minst tre måneder.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 27.05.2024 09:12:11