Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Panzanella - italiensk brødsalat

Panzanella

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. plommetomat
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. persimon
  • 1 stk. rødløk
  • krutonger av ca. 0,5 stk. brød
  • ca. 20 stk. kalamataoliven
  • 0,5 boks cherrytomat
  • 2 stk. mozzarella (á 125 g)
  • 2 ss god olivenolje
  • 1 ts balsamicosirup
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 stilker frisk basilikum til pynt (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 629.5 kcal
Fett 27.9 g
Protein 34.1 g
Karbohydrater 54.6 g
Jern 3.8 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du tørt brød - da skal du ikke kaste det! Lag krutonger av brødet og smell sammen en deilig italiensk brødsalat. Fargerikt, friskt, chrunchy og godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. plommetomat
  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. persimon
  • 1 stk. rødløk
  • krutonger av ca. 0,5 stk. brød
  • ca. 20 stk. kalamataoliven
  • 0,5 boks cherrytomat
  • 2 stk. mozzarella (á 125 g)
  • 2 ss god olivenolje
  • 1 ts balsamicosirup
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 4 stilker frisk basilikum til pynt (kan sløyfes)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 629.5 kcal
Fett 27.9 g
Protein 34.1 g
Karbohydrater 54.6 g
Jern 3.8 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Skal du lage krutonger til denne retten, beregn ca. et halvt landbrød til 4 porsjoner. Følg gjerne vår oppskrift på krutonger. Har du ikke krutonger eller tørt brød til overs kan du også bruke krutonger kjøpt på butikken. 

Panzanella - italiensk brødsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Fra retter til digge rester

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 06:12:26