Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts nykvernet pepper
  • 300 g røkelaks
  • 2 stk. vårløk
Del

Røkelaks med eggerøre

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Røkelaks med eggerøre er en skikkelig klassiker. Server den røkte fisken på et stort fat med eggerøre til koldtbord eller julefrokosten, eller legg det opp på porsjonstallerkener som en tradisjonsrik forrett. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts nykvernet pepper
  • 300 g røkelaks
  • 2 stk. vårløk

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper med en gaffel.
  2. Smelt smør i en varm stekepanne. Når smøret har sluttet å bruse hell i de sammenvispede eggene. Skyv røren inn mot midten etterhvert som eggene stivner. 
    Ha gjerne gressløk i røren eller klipp gressløk over den ferdige eggerøren om du ønsker.
     
  3. Anrett røkelaks på et fat eller porsjonstallerkener sammen med eggerøren. Dryss over finsnittet vårløk og server gjerne godt brød til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant