Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkelaks med eggerøre

Røkelaks med eggerøre

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts nykvernet pepper
  • 300 g røkelaks
  • 2 stk. vårløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Røkelaks med eggerøre er en skikkelig klassiker. Server den røkte fisken på et stort fat med eggerøre til koldtbord eller julefrokosten, eller legg det opp på porsjonstallerkener som en tradisjonsrik forrett. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts nykvernet pepper
  • 300 g røkelaks
  • 2 stk. vårløk

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper med en gaffel.
  2. Smelt smør i en varm stekepanne. Når smøret har sluttet å bruse hell i de sammenvispede eggene. Skyv røren inn mot midten etterhvert som eggene stivner. 
    Ha gjerne gressløk i røren eller klipp gressløk over den ferdige eggerøren om du ønsker.
     
  3. Anrett røkelaks på et fat eller porsjonstallerkener sammen med eggerøren. Dryss over finsnittet vårløk og server gjerne godt brød til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB13 21.09.2023 16:30:37