Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mandelmelk

Mandelmelk

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. vaniljestang
  • 8 dl melk
  • 100 g skåldete mandler
  • 2 ss honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En søt melk for frosne kropper. Herlig til mørke kalde kvelder. Tenn opp i peisen og by på noe varmt i glasset.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. vaniljestang
  • 8 dl melk
  • 100 g skåldete mandler
  • 2 ss honning

Slik gjør du

  1. Splitt vaniljestangen på langs, og skrap ut frøene. Ha frøene og stang i en kjele sammen med melken, og gi blandingen et oppkok. Ta kjelen av platen, og la den stå i fem minutter.
  2. Ta vaniljestangen ut, og la blandingen få et nytt oppkok.
  3. Hell melken i en blender/kjøkkenmaskin sammen med mandler og honning. Kjør til alt er godt blandet og mandlene finhakket.
  4. Hell melken i glass og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB15 03.10.2023 10:07:58