Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Nachos med kalkun

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g rester av kalkun eller kylling
  • 0,5 stk. løk
  • 1 pk tacokrydder + vann etter anvisning på pakken
  • 1 pk tortillachips (á 200 g)
  • 0,5 boks hermetiske svarte bønner (á 290 g)
  • ca. 2 dl revet hvitost

Til servering:

  • 2 stk. finhakkede vårløk
  • 1 stk. grønn chili i skiver
  • 1 stk. lime i båter
Del

Nachos med kalkun

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nachos er perfekt kosemat! Og supert å lage om du skal bruke opp rester av kalkun eller kylling. Du kan også bruke opp rester av ost eller grønnsaker som begynner å bli litt slitne. God mat med god samvittighet!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g rester av kalkun eller kylling
  • 0,5 stk. løk
  • 1 pk tacokrydder + vann etter anvisning på pakken
  • 1 pk tortillachips (á 200 g)
  • 0,5 boks hermetiske svarte bønner (á 290 g)
  • ca. 2 dl revet hvitost

Til servering:

  • 2 stk. finhakkede vårløk
  • 1 stk. grønn chili i skiver
  • 1 stk. lime i båter

Slik gjør du

  1. Finhakk løk. Skjær rester av kalkun i mindre biter.
  2. Fres løk og kalkun raskt i en varm panne.
  3. Tilsett tacokrydder og vann etter anvisning på pakken. La det småkoke i ca. 5 minutter. 
  4. Legg tortillachips på et bakepapirkledd stekebrett eller i en ildfast form.
  5. Fordel det krydrede kalkunkjøttet over chipsene.
  6. Skyll bønner i kaldt vann og la dem renne av. Fordel dem over chipsen og topp med revet ost.
  7. Gratiner i stekeovn på 225° C i ca. 5 minutter, eller til osten er smeltet.

Topp nachosen med finhakket vårløk, grønn chili og noen limebåter. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB14 30.11.2022 08:57:01