Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eltefri pizzadeig

Eltefri pizzadeig

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon deig gir 2 middels store pizza.

  • 500 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 3,5 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lyst på en pizza med sykt sprø og god bunn? Lag en eltefri pizzadeig kvelden i forveien, ja - det krever litt planlegging, men er allikevel lite arbeid for å kunne nyte noe så godt.  Pizzabunnene kan du toppe med det du liker aller best!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon deig gir 2 middels store pizza.

  • 500 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts tørrgjær
  • 3,5 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp pizzaen din med en deilig hjemmelaget tomatsaus eller hvit pizzasaus lagd med for eksempel crème fraîche, grovmalt pepper og friske urter, og legg på det du måtte ønske av pizzafyll!

Lag gjerne en dobbel porsjon av deigen. Pizzaene kan du forsteke og avkjøle, før du pakker dem i plast og legger dem i fryseren - klar til neste gang du er fysen på pizza. 

Eltefri pizzadeig - høydebilde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Perfekt pizzadeig med poolish

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 18.06.2024 21:24:36