Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggerøre på bruschetta med spekeskinke

Eggerøre på bruschetta med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 ss kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss margarin til steking

  • 1 stk. liten baguette eller loff
  • 6 skiver spekeskinke
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne eggerøren er nydelig, med kremfløte og gressløk. Server på tynne skiver med ristet brød som smakfulle appetittvekkere eller en liten forrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 4 ss kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss margarin til steking

  • 1 stk. liten baguette eller loff
  • 6 skiver spekeskinke

Slik gjør du

  1. Pisk egg, fløte og salt lett sammen. Klipp gressløk i små biter og tilsett i røren. Hell røren i pannen som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen med gaffel etter hvert som den stivner. Avkjøl eggerøren noe.
  2. Rist tynne skiver brød eller loff.
  3. Dekk eggerøren halvveis med spekeskinken. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Perfekt eggerøre

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB14 28.09.2023 16:20:52