Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggerøre på bruschetta med spekeskinke

Eggerøre på bruschetta med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. liten baguette eller loff
  • 6 skiver spekeskinke

Eggerøre:

  • 4 stk. egg
  • 4 ss kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss margarin til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne eggerøren er nydelig, med kremfløte og gressløk. Server på tynne skiver med ristet brød som smakfulle appetittvekkere eller en liten forrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. liten baguette eller loff
  • 6 skiver spekeskinke

Eggerøre:

  • 4 stk. egg
  • 4 ss kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss margarin til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Perfekt eggerøre

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 22.05.2024 22:33:40