Betesalat med bakt chèvre

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

En enkel og smakfull salat du kan servere som tilbehør til kylling eller biff, sette på tapasbordet eller bare spise som en liten koserett sammen med god drikke.

Ingredienser

  • 1 stk. lagret chevre (hvit geitost) (á 180 g)
  • 1 pk feltsalat (á 65 g)
  • 1 pk kokt rødbete (á 500 g)
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss pistasjnøtter (uten skall)
  • 2 ss flytende honning

Slik gjør du

  1. Skjær chèvre i skiver (ca.1 cm tykke) og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
  2. Finn frem et stort serveringsfat og legg vasket og tørket salat utover fatet.
  3. Skjær rødbete i store biter eller skiver, og legg dem over på fatet. Husk! Rødbete kan sette farge på både hender og fjøl, bruk derfor plasthansker eller vask hender og utstyr raskt etterpå.
  4. Sett stekebrettet i ovn på 200 °C, og stek til osten smelter litt, 6-8 minutter.
  5. Finhakk rødløk og grovhakk pistasjenøtter.
  6. Legg den smelta osten over salaten, dryss på rødløk og pistasjenøtter. Ringle over honning. 

Betesalat med bakt chevre

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie