Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Betesalat med bakt chevre

Betesalat med bakt chèvre

Ingredienser

porsjoner
  • 190 g lagret chevre (hvit geitost)
  • 1 pk feldsalat (á 65 g)
  • 1 pk kokt rødbete (á 500 g)
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss pistasjnøtter (uten skall)
  • 2 ss flytende honning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En enkel og smakfull salat du kan servere som tilbehør til kylling eller biff, sette på tapasbordet eller bare spise som en liten koserett sammen med god drikke.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 190 g lagret chevre (hvit geitost)
  • 1 pk feldsalat (á 65 g)
  • 1 pk kokt rødbete (á 500 g)
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss pistasjnøtter (uten skall)
  • 2 ss flytende honning

Slik gjør du

  1. Skjær chèvre i skiver (ca.1 cm tykke) og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
  2. Finn frem et stort serveringsfat og legg vasket og tørket salat utover fatet.
  3. Skjær rødbete i store biter eller skiver, og legg dem over på fatet. Husk! Rødbete kan sette farge på både hender og fjøl, bruk derfor plasthansker eller vask hender og utstyr raskt etterpå.
  4. Sett stekebrettet i ovn på 200 °C, og stek til osten smelter litt, 6-8 minutter.
  5. Finhakk rødløk og grovhakk pistasjenøtter.
  6. Legg den smelta osten over salaten, dryss på rødløk og pistasjenøtter. Ringle over honning. 

Betesalat med bakt chevre

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Den beste brunchen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 10:29:16