Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Betesalat med bakt chevre

Ingredienser

  • 1 stk. lagret chevre (hvit geitost) (á 180 g)
  • 1 pk feldsalat (á 65 g)
  • 1 pk kokt rødbete (á 500 g)
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss pistasjnøtter (uten skall)
  • 2 ss flytende honning
Del

Betesalat med bakt chèvre

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En enkel og smakfull salat du kan servere som tilbehør til kylling eller biff, sette på tapasbordet eller bare spise som en liten koserett sammen med god drikke.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 1 stk. lagret chevre (hvit geitost) (á 180 g)
  • 1 pk feldsalat (á 65 g)
  • 1 pk kokt rødbete (á 500 g)
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss pistasjnøtter (uten skall)
  • 2 ss flytende honning

Slik gjør du

  1. Skjær chèvre i skiver (ca.1 cm tykke) og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.
  2. Finn frem et stort serveringsfat og legg vasket og tørket salat utover fatet.
  3. Skjær rødbete i store biter eller skiver, og legg dem over på fatet. Husk! Rødbete kan sette farge på både hender og fjøl, bruk derfor plasthansker eller vask hender og utstyr raskt etterpå.
  4. Sett stekebrettet i ovn på 200 °C, og stek til osten smelter litt, 6-8 minutter.
  5. Finhakk rødløk og grovhakk pistasjenøtter.
  6. Legg den smelta osten over salaten, dryss på rødløk og pistasjenøtter. Ringle over honning. 

Betesalat med bakt chevre

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 31.03.2023 07:28:10