Eggerøre med gressløk

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Eggerøre går kjapt å lage om morgen, og kan varieres i det uendelige. Denne oppskriften er med gressløk og du kan bruke de urtene du ønsker eller har tilgjengelig. Eggerøre passer også godt i matpakken eller som kveldsmat.

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ss hakket frisk gressløk
  • 1 ss smør
  • 1 skive brød
  • 4 stk. cherrytomat

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg med vann, salt og pepper. Rør inn gressløk.
  2. Hell røren i en panne som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen med gaffel etterhvert som den stivner.

Server gjerne med brød og cherrytomat. 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie