Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Eggerøre med gressløk

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ss hakket frisk gressløk
  • 1 ss smør
  • 1 skive brød
  • 4 stk. cherrytomat
Del

Eggerøre med gressløk

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggerøre går kjapt å lage om morgen, og kan varieres i det uendelige. Denne oppskriften er med gressløk og du kan bruke de urtene du ønsker eller har tilgjengelig. Eggerøre passer også godt i matpakken eller som kveldsmat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ss hakket frisk gressløk
  • 1 ss smør
  • 1 skive brød
  • 4 stk. cherrytomat

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg med vann, salt og pepper. Rør inn gressløk.
  2. Hell røren i en panne som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen med gaffel etterhvert som den stivner.

Server gjerne med brød og cherrytomat. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB15 30.11.2022 07:33:57