Eggerøre med gressløk

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Eggerøre går kjapt å lage om morgen, og kan varieres i det uendelige. Denne oppskriften er med gressløk og du kan bruke de urtene du ønsker eller har tilgjengelig. Eggerøre passer også godt i matpakken eller som kveldsmat.

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 ss vann
  • 14 ts salt
  • 12 ss hakket frisk gressløk
  • 1 ss smør
  • 1 skive brød
  • 4 stk cherrytomat

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg med vann, salt og pepper. Rør inn gressløk.
  2. Hell røren i en panne som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen med gaffel etterhvert som den stivner.

Server gjerne med brød og cherrytomat. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.