Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sjokoladefondant i appelsinskall

Sjokoladefondant i appelsin

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. appelsin
  • 100 g smør
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 4 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 1 dl hvetemel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kombinasjonen av sjokolade og appelsin er uslåelig og den perfekte turdesserten til påske. Er du ikke turtypen er dette en dessert du kan imponere venner og familie med til påskemiddagen. Oppskriften gir 8-10 stk.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. appelsin
  • 100 g smør
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 4 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 1 dl hvetemel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Få det meste ut av appelsinene ved å lage appelsinjuice! Bruk en sitruspresse og press ut saften av appelsinene før du skraper ut resten av kjøttet. 

Ut på tur? Pakk appelsinskall med fondantrøre i aluminiumsfolie og stek over et bål eller i en grill. 

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn

Sjokoladefondant i appelsinskall

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Til deg som elsker sjokoladekake

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 09:43:44