Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chips med løyrom

Chips med løyrom

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. potetlefse
  • 3 dl frityrolje
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ts finhakket frisk gressløk
  • 2 dl seterrømme
  • 150 g løyrom , rogn eller kaviar
  • 1 ts revet sitronskall

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Chips med løyrom har blitt en klassiker på vennemiddager, julebord eller som helgesnacks. Vi har laget en variant med sprø, friterte potetlefser, toppet med syrlig rømme og en raus mengde løyrom. Her kan du også bruke kaviar eller rogn. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. potetlefse
  • 3 dl frityrolje
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ts finhakket frisk gressløk
  • 2 dl seterrømme
  • 150 g løyrom , rogn eller kaviar
  • 1 ts revet sitronskall

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server potetchips med rømme og løyrom med en gang, så ikke chipsen blir myk. 

På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter. 

Chips med løyrom

På utkikk etter flere fristende tapasretter? Sjekk ut vår temaside for tapas, for masse inspirasjon til julebordet eller andre festligeter. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode:

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB13 12.12.2024 15:52:46