Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Ingredienser

porsjoner

Tunfisksaus:

  • 2 stk. eggeplomme
  • saft av 0,25 stk. ca. sitron
  • 4 stk. ansjosfilet
  • 1 ss kapers
  • 1 boks hermetisk tunfisk i olje á 185 g
  • 1 dl olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vitello tonnato - perfekt stekt kalvekjøtt i tynne, tynne skiver servert med en nydeilg tunfisksaus - er en av det italienske kjøkkens mest kjente retter. Kalv kan være vanskelig å få tak i, så vi har valgt å bruke et stykke ytrefilet av okse når vi har gjenskapt denne tradisjonsrike retten.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Tunfisksaus:

  • 2 stk. eggeplomme
  • saft av 0,25 stk. ca. sitron
  • 4 stk. ansjosfilet
  • 1 ss kapers
  • 1 boks hermetisk tunfisk i olje á 185 g
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg opp kjøttet på et fat eller fordel det på tallerkener sammen med tunfisksausen og frisk ruccula. Server med en gang. 

Vitello tonnato

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 19.06.2024 10:15:02