Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kimchipannekaker

Kimchipannekaker

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2,5 dl kimchi
  • 1 stk. vårløk
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 dl vann
  • 4 ss lake fra kimchi
  • 0,5 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 104 kcal
Fett 1 g
Protein 4 g
Karbohydrater 18 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Er du nysgjerrig på flere måter å bruke kimchi på? Prøv denne spennende kimchipannekaken - av kjøpt eller hjemmelaget kimchi. Server den som den er, eller topp den med salat, marinerte grønnsaker, grillet kjøtt eller sjømat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2,5 dl kimchi
  • 1 stk. vårløk
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 dl vann
  • 4 ss lake fra kimchi
  • 0,5 ts sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 104 kcal
Fett 1 g
Protein 4 g
Karbohydrater 18 g

Slik gjør du

  1. Strimle kimchi og vårløk fint og bland inn hvetemel, vann, lake fra kimchien, sukker og litt salt til en jevn røre. 
  2. Varm en stekepanne med olje og stek  tykke pannekaker, ca. 2 minutter på hver side.

Server pannekakene varme eller lune. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11769, server:MP-PRD-WEB15 10.10.2024 12:31:05