Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2,5 dl kimchi
  • 1 stk. vårløk
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 dl vann
  • 4 ss lake fra kimchi
  • 0,5 ts sukker
Del

Kimchipannekaker

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Er du nysgjerrig på flere måter å bruke kimchi på? Prøv denne spennende kimchipannekaken - av kjøpt eller hjemmelaget kimchi. Server den som den er, eller topp den med salat, marinerte grønnsaker, grillet kjøtt eller sjømat.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2,5 dl kimchi
  • 1 stk. vårløk
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 dl vann
  • 4 ss lake fra kimchi
  • 0,5 ts sukker

Slik gjør du

  1. Strimle kimchi og vårløk fint og bland inn hvetemel, vann, lake fra kimchien, sukker og litt salt til en jevn røre. 
  2. Varm en stekepanne med olje og stek  tykke pannekaker, ca. 2 minutter på hver side.

Server pannekakene varme eller lune. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant