Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo

Ribbe podcast

Ribbe med bakte rødløk

Ribbe

- og Erlend forteller deg hvordan du GARANTERT får sprø svor!

Ribbe

Erlend og Øistein jekker opp sin egen julestemning ved å lage årets første ribbe. Erlend forteller deg hvordan du GARANTERT får sprø svor, og drikketipset får Øistein til å sette svoren på tvers – i ren glede!

Turmat

Ingredienser

Slik gjør du

Det er ikke mange norske hjem uten ribbe i løpet av jula, og det store samtaleemnet er om svoren blir like sprø i år som i fjor. Under finner du noen lure knep for å få den beste ribba.

Flere oppskrifter på ribbe