Personvern

VIKTIG:
Beskrivelse av tjenesten "Min MatPrat".
Beskrivelse av tjenesten "Mats" i Messenger.
Beskrivelse av vår bruk av informasjonskapsler (cookies).

1. PERSONVERNERKLÆRING

Vi i MatPrat - Opplysningskontoret for egg og kjøtt, er opptatt av å ivareta personvernet til brukerne av våre nettsteder. Vi har utarbeidet denne personvernerklæringen for å beskrive hvordan vi som behandlingsansvarlig innhenter, lagrer og anvender dine personopplysninger, samt hvilke rettigheter du som bruker har i tilknytning til dette.

2. HVILKE PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLES OG HVORFOR?

Som ledd i driften av våre tjenester vil vi kunne be om, samle inn og lagre personopplysninger som navn, profilbilde, e-postadresse og mobilnummer fra våre brukere, da disse er relevante for tjenesten.

Personopplysningene behandles utelukkende med det formål å administrere tjenestene vi tilbyr og til å oppfylle gjøremål etter brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt eller utlevert til andre formål, herunder markedsføringsøyemed, med mindre du har eksplisitt gitt ditt samtykke til dette for eksempel i form av abonnement på nyhetsbrev eller andre e-post- eller SMS-tjenester. Du kan når som helst velge å trekke tilbake et slikt samtykke.

4. TILGANG OG UTLEVERING AV OPPLYSNINGER

Det er kun noen ansatte hos Opplysningskontoret for egg og kjøtt og hos vår tekniske leverandør som har tilgang til personopplysningene som lagres om deg, og kun i den utstrekning slik tilgang er nødvendig for utvikling, drift og vedlikehold av tjenesten. Opplysningene utleveres ikke til tredjeparter, med unntak av underleverandører som bistår oss i forbindelse med levering av tjenestene.

5. INFORMASJON OG RETT TIL INNSYN

Som bruker av våre nettsteder har du rett til innsyn i de personopplysninger vi behandler om deg. Videre har du krav på retting av mangelfulle eller uriktige opplysninger og/eller sletting.

6. KONTAKT

Dersom du ønsker innsyn eller har spørsmål knyttet til denne personvernerklæring kan disse rettes til Opplysningskontoret for egg og kjøtt på e-post: post@matprat.no, telefon: 23 18 30 00 eller per post: Postboks 395 Økern, 0513 Oslo.

Les mer om personvernloven og dine rettigheter hos Datatilsynet.