Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Halloumi med bakt gresskar

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Bakt gresskar i en lun salat med deilig halloumi er enkel og fristende hverdagsmiddag. Server salaten med en frisk og syrlig dressing som setter prikken over i’en.  Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Sticky kylling med gresskar og pastasalat.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Sticky kylling med gresskar og pastasalat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Saftige kyllinglår penslet med sticky, asiatisk saus er en skikkelig digg middag du kan diske opp med på en helt vanlig hverdag, eller til en kosekveld i helgen. Server med en fargerik og smakfull pastasalat. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Halloumi med bakt gresskar. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bakt torsk med linser

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Flesk og duppe

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Tykke, sprøstekte skiver med flesk, kålrotstappe, kokte poteter og duppe - lys saus - er enkel, velkjent og velsmakende husmannskost i hele landet. Tilbehøret varierer fra region til region, og kan være kokte gulrøtter, rotmos eller kålstuing. Duppen kan være smakt til med urter, løk eller gressløk.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Sashimi

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Sashimi er en sunn, enkel og velsmakende rett med rå fisk. Server den kun som den er, som en forrett eller som en del av en sushimeny. Men husk å juster ned mengden etter hvor mange retter du serverer til.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Fransk lammegryte

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En varmende og deilig gryte smaker alltid godt på kalde dager. La lammekjøtt, en vinskvett og grønnsaker få kose seg på lav varme slik at smakene kan utvikle seg. Så enkelt, og så godt!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lapskaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm lapskaus faller garantert i smak hos liten og stor.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Enkel sjokoladekake

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhånd, da blir den bare enda mer saftig. 

  • Vårruller

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Vårruller er supergodt! I denne oppskriften er det en del som skal gjøres, så det kan være greit å få litt hjelp første gangen. Men husk, øvelse gjør mester! Kanskje du til og med kan invitere venner til et hyggelig vårrull-verksted? Vi har beregnet 4 stykker per porsjon.