Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Tomatsuppe med kokt egg

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Pølseform med purre

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Indisk curry med strimlet svinekjøtt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indisk curry er en super hverdagsgryte. Karripasta, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik middag.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Hjemmelaget fiskegrateng

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lammeskav i lefse

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lammeskav egner seg utmerket i denne retten som er inspirert av gresk gyros. Deilige smaker pakket i tynne, ferske hvetelefser. Server med en enkel yoghurtdressing og tomatsalat. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Torskefilet med sprøstekt spekeskinke og tapenade

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Oliven og spekeskinke er som stjerner å regne på den kulinariske mathimmelen. Her er stjernene i himmelsk selskap med torskefilet, tomater og ruccula.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Hønsefrikassé

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Hønsefrikassé er norsk tradisjonsmat. Hønsekjøttet trenger lang koketid, men man får både mye fint kjøtt og god kraft når jobben er gjort.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Sjokolademousse

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En god dessert er selve prikken over i-en etter et godt måltid. La deg friste av sjokolademousse, som du vil imponere stort ved å servere. Mousse er en luftig, fløyelsaktig krem som smelter i munnen. Kjempelekkert og utrolig godt!

  • Hjemmelaget knekkebrød

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    De fleste av oss er godt kjent med knekkebrød som vi kjøper i butikken, men hvis du lager dem selv så smaker de mye bedre! Du må ta knekkebrødene inn og ut av ovnen et par ganger underveis, så ha gjerne en voksen i nærheten de første gangene som kan assistere hvis det trengs. Følger du denne oppskriften så får du ca. 12 knekkebrød, supergodt sammen med for eksempel kokte egg, ost eller syltetøy.