Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Røsti med squash og egg

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time. 

  • Finnbiff

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Et festmåltid på rekordtid! Finnbiff er en super middag både til fest og hverdag. Server med rørte tyttebær og kokte poteter eller potetmos. Vilt godt!

  • Kickwok

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Rask og enkel wok hele familien vil digge! Magert svinekjøtt i strimler wokket med en gammel klassiker - kinakålen, gulrot og grønn paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin. 

  • Kylling med karamellisert appelsin

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Har du noen gang tenkt på sukker som krydder? I denne kyllingretten er sukkeret karamellisert, og er med på å krydre kyllinglårene sammen med frisk appelsinsaft, hvitløk og urter. Resultatet er fantastisk smakfullt og mørt kjøtt.

  • Kokt torsk

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk er en fabelaktig råvare som like gjerne kan serveres en enkel hverdag som til søndagsmiddag eller julemiddag. Det finnes knapt noe bedre enn nytrukket torsk eller skrei med sandefjordsmør, agurksalat og kokte poteter.

  • Klassisk lammestek

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten, men gjerne ellers i året også. Bruker du litt tid på å skjære ut isbeinet på lammelåret før steking, så får du en lammestek som er enklere å skjære i fine skiver.

  • Hvit bacalao

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En deilig bacalaovariant med masse smak. Pass på at du ikke rører for mye i gryten, da faller fiskestykkene fra hverandre.

  • Suksessterte

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Suksessterte er manges kakefavoritt, og er en klassisk festkake. Den gule og fine fargen lyser opp kakebordet!

  • Pinnebrød

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Skal du ut på tur etter skolen eller i ferien? Pinnebrød er kjempegodt å grille på bål på vinteren eller grillen om sommeren. Her viser vi deg hvordan du kan lage deigen, som kan pakkes med i tur-sekken. Deigen holder til å lage ca. 6 pinnebrød. Ta med deg en voksen når det skal grilles. Deigen tvinnes rundt en pinne og stekes til de er gjennomstekte og slipper pinnen. Snu pinnen ofte, slik at den ikke blir brent.