Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Røsti med squash og egg

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Finnbiff

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Reinsdyrskav – som også blir kalt finnbiff – er viddas hurtigmat som det er enkelt og raskt å lage nydelige matretter av. Skavet kan legges rett i stekepanna fra fryseren, og sammen med et beger rømme, litt sopp og krydder har du et festmåltid på rekordtid!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kickwok

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Rask og enkel wok hele familien vil digge! Magert svinekjøtt i strimler wokket med en gammel klassiker - kinakålen, gulrot og grønn paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kylling med karamellisert appelsin

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Har du noen gang tenkt på sukker som krydder? I denne kyllingretten er sukkeret karamellisert, og er med på å krydre kyllinglårene sammen med frisk appelsinsaft, hvitløk og urter. Resultatet er fantastisk smakfullt og mørt kjøtt.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kokt torsk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er typisk torsk å være god. Denne fabelaktige råvaren er en kulturbærer av rang og faktisk også vår mest spiste fisk. Nytrukket torsk smaker nydelig og er også for mange et kjærkomment innslag på julemenyen.  

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Klassisk lammestek

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten, men gjerne ellers i året også. Bruker du litt tid på å skjære ut isbeinet på lammelåret før steking, så får du en lammestek som er enklere å skjære i fine skiver.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Hvit bacalao

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En deilig bacalaovariant med masse smak. Pass på at du ikke rører for mye i gryten, da faller fiskestykkene fra hverandre.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Suksessterte

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Suksessterte er manges kakefavoritt, og er en klassisk festkake. Den gule og fine fargen lyser opp kakebordet!

  • Pinnebrød

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Skal du ut på tur etter skolen eller i ferien? Pinnebrød er kjempegodt å grille på bål på vinteren eller grillen om sommeren. Her viser vi deg hvordan du kan lage deigen, som kan pakkes med i tur-sekken. Deigen holder til å lage ca. 6 pinnebrød. Ta med deg en voksen når det skal grilles. Deigen tvinnes rundt en pinne og stekes til de er gjennomstekte og slipper pinnen. Snu pinnen ofte, slik at den ikke blir brent.