Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fiskepudding med søtpotet og sukkererter

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep. Dette er en gjenoppskrift sammen med Lammekoteletter med søtpotetmos.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Pannekaker med havregryn

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Pannekaker med havregryn er litt sunnere enn pannekaker med bare fint mel. Havrepannekaker har samme gode smak, og litt mer å tygge på. Pannekakene er populær hverdagsmiddag i barnefamilier, så pass på å lage nok pannekakerøre!

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kyllingfilet med eple og bacon

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kyllingfilet er en middagsfavoritt for mange. Her har vi gitt den selskap av syrlig eple, sennep og bacon, en artig vri med spennende smak.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Raspeballer med svineknoke

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Lammeburger

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Lyst på noe litt søtt, litt salt, crunchy og samtidig friskt? Lag lammeburger med rødkål og spinat – toppet med en deilig blanding av feta, pistasjnøtter og mynte. Kanskje blir dette din nye favoritt!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Reinsdyrbiff med nøttesmør

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En saftig reinsdyrbiff med pastinakkpuré og deilig brunet nøttesmør. En imponerende enkel oppskrift, - og kanskje ny fredagsfavoritt?!

    Anette viser deg hvordan du får biffen helt perfekt, - og gir deg noen ekstra tips!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En smakfull fiskegryte med grønnsaker, en nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Firkløverkake

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    En saftig og god sjokoladekake er noe alle liker! Lag en deilig firkløverkake med luftig sjokoladeglasur neste gang du venter kaffegjester.

  • Fårikål

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Visste du at Fårikål er Norges nasjonalrett? Den er superenkel å lage, du skal bare legge kjøtt, kål og krydder lag på lag i en gryte. I tillegg smaker den skikkelig digg! Og, får du rester - er det like godt å varme opp fårikålen og spise den dagen etter.