Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Pannekaker

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Oppskriften gir verdens beste pannekaker, så pass på å lage nok pannekakerøre. 

  • Torskeform med ost

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

  • Koteletter og grønnsaker i ovn

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

  • Chili con carne

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Chili con carne betyr chili med kjøtt. Chili con carne er ikke meksikansk mat. Dette er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men som er ekte amerikansk, trolig fra Texas.

  • Reinsdyrkebab

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kebab er superdigg. Med reinsdyrskav, sopp og tyttebær får kebaben smaken av norsk natur. Kjøp noen freshe lefser, eller lag dem enkelt selv, alt etter hva du foretrekker. Vilt godt, fra naturen!

  • Terteskjell med fiskepudding og reker

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Sprø terteskjell fylt med en deilig hvit saus, fiskepudding, reker og erter – terteskjell med fiskepudding er en skikkelig retro-klassiker!

  • Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker

    Denne oppskriften har fått 4,1 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Prøv en av våre magreste kyllingretter med ovnsbakt kyllingfilet og fargerike rotgrønnsaker.

  • Hveteboller

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Har du lyst på ferske boller som smelter på tungen når de spises? Bak boller i dag og kos deg.

  • Kyllingfrikassé med filet

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En rask kyllingfrikassé er et supert hverdagsaltenativ til den tradisjonelle hønsefrikasséen. Med kyllingfilet istedenfor høne har du en deilig tradisjonsmiddag på bordet i løpet av en knapp time, og du kan bruke opp rotgrønnsaker du har i kjøleskapets grønnsaksskuff. 

version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB11 02.11.2024 18:27:04