Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Svinekoteletter med hot kålsalat

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Koteletter av svin med hot kålsalat er en rask og superenkel rett som smaker både er sterkt og godt.

  • Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.

    Lettsaltet torsk med bacon

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

    Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingfilet med smakfull saus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En enkel og rask koserett du kan lage til deg selv og en du er glad i. Saftig kyllingfilet servert med brokkolini og en kremet, deilig saus. Nam!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Ovnsstekt laks med hotte risnudler

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime. Denne retten er en gjenoppskrift sammen med Pho med reinsdyrskav.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Falafel

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Indrefilet med soppsaus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Indrefilet er den møreste biffen du kan få! Her får du den servert med mandelpotetpuré, pannestekte grønsaker og en deilig, kremet soppsaus.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Indisk lammekorma

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Det indiske kjøkken er påvirket av blant annet monguler, portugisere, persere og briter, og hver region har sine tradisjoner. Krydder og smaker møtes, og det resulterer i mange gode retter. Her er det lammekjøtt som skal trekke i fløte og krydder til en deilig indisk lammegryte.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Smultringer

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Smultringer hører julen til, og er for mange et av de tradisjonelle sju slag, som må på bordet i jula. Smultringer smaker nydelig ellers i året også, så lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang. Smultringer er fine å fryse. 

  • Kjøttpølse med hjemmelaget potetstappe

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Hjemmelaget potetmos smaker mye bedre enn posemos! Dessuten er det morsommere å lage, fordi du får skrelle og mose selv!