Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Grateng med tacorester

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Tre tortillalefser, litt kjøttdeig, en halv boks mais og litt paprika - typiske rester etter tacokvelden. Vi lar dem få nytt liv som en nydelig grateng, og legger til resten av restene - den revne osten og rømmeboksen - i sausen. 

  • Hjemmelagde fiskekaker med råkostsalat

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Med fersk fisk er det en enkel sak å lage skikkelig gode og saftige fiskekaker selv. Med en foodprosessor som redskap tar det ikke mange minuttene heller. Vi serverer våre hjemmelagde fiskekaker helt tradisjonelt, med frisk råkost og kokte poteter.

  • Grillede koteletter med tomat og mozzarella

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Koteletter er enkelt å hanskes med, og anses av mange som perfekt for grillings. Her har vi gjort en italiensk vri og toppet kotelettene med mozzarella og småtomater vendt i pesto. Super grillmat! 

  • Alt i ett-form med laks og grønnsaker

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Middagsfavoritten laks i ny drakt - denne lakseformen er enkel, rask og smaker nydelig - og kanskje best av alt: den lager seg selv i stekeovnen mens du kan gjøre andre viktige ting. 

  • Cæsarsalat

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Cæsarsalat er en verdensberømt klassiker. Myten sier at den er oppkalt etter den italienske kokken Caesar Cardini, og ikke Julius Cæsar som det er nærliggende å tro. Sprø salat vendt i en deilig dressing, toppet med parmesan og krutonger, og servert med saftig kylling og herlig sprøtt bacon - kan det bli bedre?

  • Aspargessuppe

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Server deilig, hjemmelaget aspargessuppe som en forrett eller som en deilig suppemiddag med brød og for eksempel en god spekeskinke.

  • Grillspyd med lam, gresk salat og tzatziki

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Bruk lammekotelettene og lag deilige grillspyd med lam, enkelt som bare det! Du kan enten kjøpe ferdig marinerte lammekoteletter eller krydre selv. Grillspydene smaker nydelig med en gresk salat og tzatziki. Skikkelig sommermat!

  • Rabarbragrøt

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Rabarbragrøt med melk er en god hverdagsdessert som man gjerne kan unne seg i rabarbrasesongen.

  • Miniburgere

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    2 burgere på en dag? Hvis du lager dem små, så kan du spise flere! Disse miniburgerne er kjempegode! Burgerne kan stekes i pannen, og de kan også grilles! Hvis du vil grille dem, må du avtale med en voksen. Da kan du gjøre alle forberedelser selv, mens en voksen hjelper deg med grillingen. 4 porsjoner gir ca. 8 miniburgere.

version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 19:52:36