Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Hot curry

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Med rester fra grønnsaksskuffen og et halvt glass rød curry paste kommer du langt! Spe på med litt ekstra hvitløk og ingefær og det du har av kjøtt eller fisk, og du har en spennende, smaksrik middag på få minutter.

  • Torsk med bacon og gulrotstuing

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.

  • Spagettigryte

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.

  • Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Søte rotgrønnsaker, sprøtt ostedekke og saftig kylling i ovn er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.

  • Agurk sushiroll

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Trendalarm! Har du fått med deg "Cucumber Sushiroll" i sosiale medier? Her er oppskriften om du vil teste den freshe agurkrullen fylt med laks. Enkelt og skikkelig godt!

  • Gyoza med lam

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    40–60 min

    Gyoza er skikkelig snaddermat og spesielt når de er fylt med lam, vårløk, hvitløk og ingefær! Server disse med lammekraft så får du et måltid som roper comfort food!

  • Sosekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Sosekjøtt, som noen steder også blir kalt kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull gryte med bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær.

  • Saftig sitronkake

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Kos deg med denne gode formkaken med frisk og deilig smak av sitron! Kaken dynkes i en aromatisk sitronsirup som garanterer deg en skikkelig saftig kake. Topp med en frisk og tykk glasur, så har du den perfekte kaken til kaffen. 1 porsjon av denne oppskriften gir nok til å lage 2 stk 1-litersformer, men du kan også lage kaken i en springform på 22 cm i diameter eller i en langpanne.

  • Stekt ris

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Stekt ris er ikke bare en superenkel og rask middag du kan lage en travel hverdag. Retten er også perfekt for å bruke opp rester av kokt ris, grønnsaker og pålegg, eller andre rester av kjøtt. Her er det bare å bruke fantasien!

version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB12 13.11.2024 05:47:04