Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Pai med rødbeter

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Rødbete er en fantastisk grønnsak og kan brukes til atskillig mer enn syltet på leverpostei. Denne paien har vi laget med ferdig kokte rødbeter og toppet med fetaost. Server den som en selvstendig rett, eller som tilbehør til spekemat eller grillmat.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Brokkoli- og ertesuppe med torsk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Svin Korma med epler og spinat

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Salt lammekjøtt med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Stekt laks med kokosris

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Rød fisk, og særlig laks, er hverdagsmat for mange – raskt å lage og lett å like. Brokkoli med masse hvitløk og ris kokt i kokosmelk er supert tilbehør.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kyllingpai med spinat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Tid for pai! En pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Klassisk reinsdyrstek

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gir det mange glede ved matbordet. Imponer dine gjester med denne klassiske reinsdyrsteken. 

    Reinsdyrstek er ikke bare eksklusiv mat, men også eksotisk og mager mat. Her er oppskriften trinn for trinn på hvordan du lager den deilige, klassiske varianten, med rosenkål, bacon og rørte tyttebær.Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gir det mange glede ved matbordet. Imponer dine gjester med denne klassiske reinsdyrsteken. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Bakt ostekake med sjokolade

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Rustikk, bakt ostekake med skummel vri til Halloween. Ostekaken med sjokolade er pyntet med blank karamell som ligner knust glass og hvis du serverer den med bringebærsaus blir kaken enda litt eklere. 

  • Mumiepølser

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Skumle mumiepølser er skremmende godt enten du serverer de på Halloweenfesten, i en bursdag eller på tur i skogen. Superenkelt å lage, og med litt blodig ketchup blir det også ekstra morsomt å spise.