Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Pastasalat med karrikylling

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Pastasalat med karrikylling er en ordentlig smaksbombe. Mettende og god er den også.

  • Syltet makrell med pepperrotsaus

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Syltet makrell er en klassiker som virkelig fortjener å trekkes fram i sommerlyset. Enkel å lage, og blir bare bedre etter noen dager i kjøleskapet. Perfekt sommermiddag på varme, late sommerdager!

  • Sommerkoteletter med coleslaw

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Et friskt og crunchy tilbehør til sommerkotelettene? Lag en enkel coleslaw! Kjapt å tilberede i store porsjoner når du skal servere middag til mange. 

  • Kyllingwok med brokkoli

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

  • Pasta vongole

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Pasta alle vongole er en pastafavoritt fra det sørlige Italia! De små, nydelige vongole-skjellene dampes med hvilløk, vin og chili, og lager en himmelsk kraft som danner en enkel - men nydelig saus. Lite komplisert, men allikevel så raffinert.

  • Grillet aubergine med granateple

    Denne oppskriften har fått 3,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Den beste måten å tilberede aubergine på, er å grille den! La auberginen kose seg over indirekte varme til innmaten er myk, og pensle den med en deilig krydret marinade. Grillet aubergine kan godt serveres som et selvstendig vegetarisk grillmåltid, men passer også som tilbehør til grillet kjøtt som for eksempel koteletter. 

  • Asiatisk biffsalat

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Salat til middag? Da er denne deilige biffsalaten med bokhvetenudler og friske grønnsaker midt i blinken.

  • Grove vafler med byggmel

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    I denne vaffelrøren har vi både byggmel og byggryn, det metter og gir god smak til vaffelrøren. Ta med ferdigstekte vafler på tur, eller lag røren, hell den på en flaske og ta med. Så kan du steke vaflene på bålet. Oppskriften gir ca. 8 plater.

  • Fiskeburger med coleslaw

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken, kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgerne i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med coleslaw, og vips - så har du en deilig middag som passer både for store og små.

version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 25.05.2024 03:47:10