Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Indisk curry med strimlet svinekjøtt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indisk curry er en super hverdagsgryte. Curry paste, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik middag.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk, brokkoli og purre og en varm stekeovn - stort mer skal ikke til for å lage en rask og god fiskemiddag! Server med quinoa, ris eller byggryn for et mer mettende måltid. Dette er en middag du kan planlegge sammen med Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingramen

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter, men i vår ramensuppe er kyllingkraft basen. Kraften har fått selskap av blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste i kjelen. Nudler er en selvfølge, det samme er kokte egg, skiver av saftig norsk kyllingkjøtt, vårløk og frisk koriander. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Spagetti Bolognese

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Pasta i alle former og fasonger er populær mat for de aller fleste, og øverst på popularitetsskalaen regjerer nok spagetti Bolognese - spagetti med kjøttsaus! Her er en enkel og barnevennlig versjon. Vil du ha den litt “tøffere”, så tilsett et par finhakkede hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kokoda -ceviche fra Fiji

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Moussaka

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Selleribiffer med varm linsesalat

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Arme riddere

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Disk opp med frokosten til familien. Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost eller som en hverdagsdessert. En enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på. 

  • Bidos

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bidos er samefolkets tradisjonelle festmat som både er skikkelig godt og superenkel å lage.