Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Indisk curry med strimlet svinekjøtt

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indisk curry er en super hverdagsgryte. Curry paste, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik middag.

  • Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk, brokkoli og purre og en varm stekeovn - stort mer skal ikke til for å lage en rask og god fiskemiddag! Server med quinoa, ris eller byggryn for et mer mettende måltid.

  • Kyllingramen

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter, men i vår ramensuppe er kyllingkraft basen. Kraften har fått selskap av blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste i kjelen. Nudler er en selvfølge, det samme er kokte egg, skiver av saftig norsk kyllingkjøtt, vårløk og frisk koriander. 

  • Spagetti Bolognese

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Pasta i alle former og fasonger er populær mat for de aller fleste, og øverst på popularitetsskalaen regjerer nok spagetti Bolognese - spagetti med kjøttsaus! Her er en enkel og barnevennlig versjon. Vil du ha den litt “tøffere”, så tilsett et par finhakkede hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene.

  • Kokoda -ceviche fra Fiji

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

  • Moussaka

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

  • Selleribiffer med varm linsesalat

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk. 

  • Arme riddere

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Disk opp med frokosten til familien. Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost eller som en hverdagsdessert. En enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på. 

  • Bidos

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bidos er samefolkets tradisjonelle festmat som både er skikkelig godt og superenkel å lage.